Compozitor, chitarist si lider al grupului Quartz, Amedeo este si realizator de emisiuni tv. De doua ori pe luna, TVR 2 prezinta sambata dimineata, de la 8:30, Rock Story (alternativ cu Pop Story-Tavi Ursulescu), care se vrea ""povestea adevarata
Compozitor, chitarist si lider al grupului Quartz, Amedeo este si realizator de emisiuni tv.

De doua ori pe luna, TVR 2 prezinta sambata dimineata, de la 8:30, Rock Story (alternativ cu Pop Story-Tavi Ursulescu), care se vrea ""povestea adevarata a grupurilor rock de la noi"". Dupa Iris si Compact, in week-end-ul ce urmeaza, amatorii genului pot urmari povestea trupei lui Artan, Timpuri Noi.
AL PATRULEA DISC. In paralel, Amedeo e pe cale sa definitiveze cel de-al patrulea album din istoria formatiei. Este vorba despre un disc Best of, ce va contine, in total, 24 de piese, dintre care zece sunt noi, restul fiind cele mai reprezentative compozitii Quartz, din diferite etape ale formatiei, reorchestrate si aduse la ""sound-ul anului 2006"". La aceasta ora, Quartz are in componenta, pe langa Amedeo, un grup de patru fete: Olivia - vocal, chitara, clape, Alice - chitara bas, voce de acompaniament, Alexandra - chitara, voce de acompaniament si Florina ""Fritz"" - tobe. Este, de altfel, singura trupa rock de la noi cu patru fete care ""canta adevarat"" si, dupa cum spune Amedeo, ""acest album Quartz, facut impreuna cu fetele, sper sa ajunga un boom pe piata din Romania, intoxicata de playback si fete frumoase care fac multe, mai putin muzica. Stilul ales de Quartz este situat undeva intre rock cantat cu determinare si punk, muzica ce speram sa-i trezeasca pe toti din amorteala provocata de difuzarea aproape exclusiva a tot soiul de dulcegarii"". (Alex Revenco)


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.