Desi nu au evoluat slab, componentii Rapidului n-au putut sa profite de pasul gresit facut de Steaua la Bistrita, feroviarii lovindu-se ieri seara de opozitia darza a Farului. Cu numai 0-0 acasa in compania Farului, Rapid a ratat o sansa uriasa

Desi nu au evoluat slab, componentii Rapidului n-au putut sa profite de pasul gresit facut de Steaua la Bistrita, feroviarii lovindu-se ieri seara de opozitia darza a Farului.

Cu numai 0-0 acasa in compania Farului, Rapid a ratat o sansa uriasa in lupta pentru titlul de campioana, elevii lui Razvan Lucescu fiind nevoiti sa intre aseara la vestiare cu o remiza alba, contra Farului.
NESANSA. Practic, partida din Giulesti a avut un singur sens: catre poarta lui Curca. Goalkeeper-ul formatiei de pe Litoral a prins insa o zi de exceptie, interventiile sale in extremis fiind principalul argument pentru care ""marinarii"" au plecat neinvinsi din Bucuresti. Rand pe rand, Buga, Pancu, Daniel Niculae, Maftei, M. Constantin, Burdujan, I. Stancu, N. Grigore au trecut cu totii pe langa gol, pe langa forma foarte buna a portarului Farului putandu-se vorbi fara teama de a gresi si de mult ghinion in contul feroviarilor.
ERORI. Totodata, arbitrul Anton Helesteanu a gresit grav cel putin o data, in minutul 42, cand i-a acordat doar cartonas galben lui Pacurar, dupa un fault dur din spate asupra lui Romeo Stancu. Rapid rateaza astfel ocazia de a se instala pe prima pozitie a clasamentului Diviziei A, care de ieri seara are un lider cel putin inedit: Sportul Studentesc.

LUCESCU ARUNCA SAGETI IMPOTRIVA STELEI


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.