CRBL pune umarul la realizarea unui pachet complet pentru Eurovision 2006. Mihai Traistariu si cei cinci dansatori de la Big Bounce se vor prezenta in Grecia cu o coregrafie semnata simplua€¦ CRBL. ""Creierul"" show-ului cu care Romania
CRBL pune umarul la realizarea unui pachet complet pentru Eurovision 2006. Mihai Traistariu si cei cinci dansatori de la Big Bounce se vor prezenta in Grecia cu o coregrafie semnata simplua€¦ CRBL.

""Creierul"" show-ului cu care Romania se va prezenta la Atena a dezvaluit ca va imbina figuri de balet cu elemente de dans contemporan. ""Chiar daca sunt stiluri total opuse, pot deveni complementare.""
COLABORARE. CRBL si-a infiintat, in 2004, propria scoala de break-dance si street-dance, unde a pus bazele trupei Big Bounce. Formatia este alcatuita din Irina, Andreea, Florin, Cosmin si Robert, tineri cu varste cuprinse intre 18 si 20 de ani. Cei cinci au castigat numeroase concursuri si au avut nenumarate aparitii la evenimente muzicale. De asemenea, au lucrat cu multi artisti din show-biz-ul romanesc. De altfel, CRBL insusi este cunoscut nu numai ca interpret, ci si drept coregraf. Iar ca dansator a primit premii importante. In plus, a mai realizat videoclipuri, spoturi publicitare si a lucrat pentru un film. In ceea ce priveste colaborarea CRBL-Traistariu, echipa ar putea concura cu succes si la ""Dansez pentru tine"", caci show-ul pe care l-a pregatit pare a fi unul reusit. Mai lipseste Andra! (Catalina Iancu)


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.