Primavara vine in Bucuresti o data cu EUROPAfest, sarbatoarea muzicii si a spiritului european De ieri si pana la 13 mai, EUROPAfest va ofera momente minunate de jazz, blues si pop in atmosfera calda si intima a salilor ArCub sau Auditorium.
Primavara vine in Bucuresti o data cu EUROPAfest, sarbatoarea muzicii si a
spiritului european


De ieri si pana la
13 mai, EUROPAfest va ofera momente minunate de jazz, blues si pop in atmosfera calda si intima a salilor ArCub sau Auditorium.
In aceasta seara, la Sala Auditorium (ora 20:00), avem prima serie de concerte. EUROPAfest va invita la un jazz generos, swing si improvizatie prin evolutia celor de la Girl Talk, din Italia. Quintetul de saxofoane este unul original, format doar din femei, care interpreteaza intr-un maniera personala un repertoriu divers, piesele apartinand Helgai Plankensteiner, liderul grupului, dar si altor muzicieni. Atractia grupului si originalitatea sa sunt date de formula inedita a trupei, de muzica sa, dar, in acelasi timp, de soliste. Toate sunt castigatoare a numeroase concursuri si se bucura de renume in domeniul jazz-ului.
Sound-ul se indreapta catre cel al big-band-urilor miniaturale, publicul avand sansa sa descopere un band de swing, de armonie, cu multe emotii de oferit.
Repertoriul lor mai contine cateva prezentari ""jazzy"" ale unor cunoscute melodii italienesti si straine (precum cele ale trupei The Beatles).


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.