Peste 100 de exemplare de pisici vor fi analizate astazi de arbitrii World Cat Federation din Germania si Belgia, in cadrul evenimentului Cat-Show Bucuresti 2006, organizat de Asociatia Felina Romana la Palatul Copiilor. In cadrul evenimentului v
Peste 100 de exemplare de pisici vor fi analizate astazi de arbitrii World Cat Federation din Germania si Belgia, in cadrul evenimentului Cat-Show Bucuresti 2006, organizat de Asociatia Felina Romana la Palatul Copiilor.

In cadrul evenimentului va fi organizata si o parada a modei pentru micile feline, dupa exemplul Japoniei, Statelor Unite si Frantei. Un punct de atractie pentru vizitatori l-a constituit prezenta unei pisici in varsta de 16 ani in greutate de 16 kilograme. Inainte de a intra intr-o expozitie, pisicile trebuie sa treaca prin rigorile unui control medical. Acest control, efectuat de medici veterinari, urmareste depistarea unor eventuale boli. Asociatia Felina Romana este o organizatie neguvernamentala ce reuneste iubitorii si crescatorii de pisici din Romania. (R.R.)


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.