Razvan Lucescu crede ca valoarea jucatorilor de la Sportul Studentesc se va vedea in acest final de campionat, atunci cand ""studentii"", aflati in lupta pentru titlu, vor juca cu Steaua si cu Rapid. Anul acesta, pe langa Steaua, Dinamo si Rapid
Razvan Lucescu crede ca valoarea jucatorilor de la Sportul Studentesc se va vedea in acest final de campionat, atunci cand ""studentii"", aflati in lupta pentru titlu, vor juca cu Steaua si cu Rapid.


Anul acesta, pe langa Steaua, Dinamo si Rapid, in lupta pentru titlu a aparut, intr-un mod cat se poate de surprinzator, si Sportul Studentesc. Prezenta formatiei din Regie printre echipele cu aspiratii inalte a inceput deja sa deranjeze granzii.
CALCULE. Antrenorul Rapidului, Razvan Lucescu, considera ca ""studentii"" trebuie sa castige toate meciurile pentru a spera la titlul de campioni. ""Mai sunt cinci etape nu 25 ca sa spui ca cei de la Sportul nu vor rezista. Vor juca cu Steaua si cu Rapid si vor arata daca se pot ridica la valoarea acestora. Pot periclita pozitia oricarei echipe dintre Steaua, Dinamo si Rapid"", a spus Lucescu.
ATENT. Referitor la meciul de azi al Rapidului, contra Farului, Razvan se asteapta la o lupta darza. ""Farul spera sa joace finala Cupei Romaniei, dar au fost eliminati de FC National. Reactia lor s-a vazut la meciul din campionat si vor dori sa demonstreze ca au iesit intamplator din Cupa si ca locul lor este mai sus in campionat"", a declarat tehnicianul giulestenilor. Intrebat daca jocul echipei sale va fi influentat de restantele financiare pe care actionarii gruparii giulestene le au fata de jucatori, Lucescu a raspuns, dupa o pauza de cateva secunde: ""Ar fi pacat, dar pe de alta parte au jucat pe teren si au aratat ca sunt maturi si ca mai importanta e performanta decat aspectul financiar"".


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.