Mai nou, deputatii sunt invitati in emisiuni tv ca sa vorbeasca live nu despre starea natiunii, ci despre fanteziile lor erotice. Nu oricine accepta provocarea, dar si cine e de acord sa participe face show. Asa s-a intamplat saptamana aceasta cu
Mai nou, deputatii sunt invitati in emisiuni tv ca sa vorbeasca live nu despre starea natiunii, ci despre fanteziile lor erotice.

Nu oricine accepta provocarea, dar si cine e de acord sa participe face show. Asa s-a intamplat saptamana aceasta cu Madalin Voicu, care a fost prezent pe National TV, la emisiunea unui alt Madalin, si anume Ionescu. ""Miezul problemei"" se cheama talk show-ul in care, pe langa fiul reputatului violonist Ion Voicu, a fost invitata autoarea romanului ""Amantele mele"", Doina Ionet. Ca sa nu se lase mai prejos, deputatul rocka€™na€™ roll a inceput sa povesteasca despre amantele dumisale din tinerete, despre care sotia sa stia, da-l ierta. Numai ca lui Madalin Voicu ii placea si de nevasta: ""Imi alergam nevasta prin casa sa fac dragoste cu ea, dar ea se ascundea in baie si nu iesea de acolo decat cand adormeam"", a declarat deputatul PSD. (Claudia Daboveanu)


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.