Jurnalul National a prezentat zilele trecute imagini cu un autovehicul al Ministerului Administratiei si Internelor care depasea, nefiind in misiune, pe linia dubla continua. Angajatul MAI a fost surprins aproape dansand cu masina institutiei pe
Jurnalul National a prezentat zilele trecute imagini cu un autovehicul al Ministerului Administratiei si Internelor care depasea, nefiind in misiune, pe linia dubla continua.

Angajatul MAI a fost surprins aproape dansand cu masina institutiei pe DN 7 de un alt participant din trafic. Soferul ""terorist"" a incasat amenda meritata de la Serviciul Politiei Rutiere Valcea. In urma vizionarii fotografiilor doveditoare, conducerea IJP Valcea a decis ca subofiterul Ilie G., din cadrul Inspectoratului General pentru Situatii de Urgenta, nu merita iertat.
A RECUNOSCUT. ""Angajatul MAI a recunoscut ca se grabea, desi nu era in misiune. Nu a comentat cand l-am instiintat de amenda in valoare de 200 de lei. Subofiterul a primit la Bucuresti procesul de contraventie Seria AX, Numarul 3001776, intocmit pentru depasirea marcajului continuu dublu"", a declarat comisarul Florian Marin, adjunctul sefului IJP Valcea. (Alexandra Chivu)


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.