La capatul unui meci in care n-a convins, Steaua a castigat cu 1-0 restanta contra Pandu-rilor, revenind pe primul loc, la egalitate de puncte, 49, cu Rapid. In pofida succesului obtinut cu 11 minute inainte de ultimul fluier al arbitrului Marian

La capatul unui meci in care n-a convins, Steaua a castigat cu 1-0 restanta contra Pandu-rilor, revenind pe primul loc, la egalitate de puncte, 49, cu Rapid.

In pofida succesului obtinut cu 11 minute inainte de ultimul fluier al arbitrului Marian Salomir, gratie unui autogol semnat de stoperul gorjenilor Victor Naicu, cei peste 10.000 de suporteri prezenti pe ""Lia Manoliu"" si patronul Gigi Becali sunt nemultumiti de jocul echipei pregatite de Cosmin Olaroiu. Acesta a inceput partida de miercuri fara portughezul Carlos in poarta, inlocuit cu Cernea, dar si fara Ogararu, Bostina, Goian, Petre Marin sau Oprita, tinuti pe banca de rezerve. ""Carlos este foarte, foarte afectat dupa ultimele jocuri"", a explicat Olaroiu.
CRITIC. ""Am avut emotii mari, pentru ca nu avem voie sa facem nici o greseala. Trebuie sa ne mentinem o marja. Am trecut pe primul loc si mai avem o restanta, dar, daca jucam asa, este posibil sa pierdem campionatul"", a declarat Becali. ""Le-am spus lui Mihai Stoica si lui Cosmin Olaroiu ca, daca nu castigam la Bistrita, inseamna ca nu meritam campionatul. In acest moment trebuie concentrare maxima"", a incheiat boss-ul gruparii din Ghencea.
MORAL. Capitanul ros-albastrilor, Mirel Radoi, a parut eliberat dintr-o mare tensiune la finalul intalnirii. ""Este o victorie de care aveam nevoie si pentru moral, dar si pentru cele trei puncte. Nu ma asteptam sa fie asa greu. Au fost ceva speculatii inainte de meci si ma bucur ca a iesit asa. Ar trebui sa-i intrebam pe cei de la Rapid de ce nu au mai vorbit de blaturi in urma cu mai multe etape, cand erau pe locul 7? Daca faceam blaturi pana acum, nu ajungeam asa de sus in Cupa UEFA. N-as vrea sa ne amagim ca am ajuns in semifinalele Cupei UEFA si sa pierdem titlul. Am spus-o mai demult ca as vrea sa pierdem Cupa UEFA, dar sa castigam campionatul. In Cupa UEFA am tot fost, dar in Liga Campionilor nu am mai ajuns de mult timp"", a declarat Radoi.

BILETE SCUMPE


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.