Golgeterul la zi al Diviziei A a fost urmarit la partida cu Dinamo de directorul sportiv al lui Dinamo Kiev, Leonid Boriak.
Incantat de prestatia atacantului, care a inscris trei goluri in acel meci, Boriak s-a interesat de pretul jucatorului
Golgeterul la zi al Diviziei A a fost urmarit la partida cu Dinamo de directorul sportiv al lui Dinamo Kiev, Leonid Boriak.
Incantat de prestatia atacantului, care a inscris trei goluri in acel meci, Boriak s-a interesat de pretul jucatorului, raspunsul primit fiind ""doua milioane de euro"". Pretentiile lui Vasile Siman pareau a-i descuraja pe ucraineni, dar presedintele LPF, Dumitru Dragomir, este convins ca Mazilu va ajunge la echipa din Kiev. ""Din cate stiu eu, Dinamo Kiev a facut o oferta concreta de cinci milioane de euro pentru Mazilu. Nu mi se pare exagerat, este un atacant cum rar se poate vedea, iar acum se afla intr-o forma de varf"", a spus seful Ligii, intr-o emisiune televizata. DIN TARA. Interesata de aducerea lui Mazilu este si echipa din Soseaua Stefan cel Mare. Oficialii dinamovisti au facut o oferta de 1,2 milioane de euro imediat dupa meciul direct, refuzata de Siman, dar sunt hotarati sa ofere pe langa suma initiala si un jucator la schimb. ""Stiu ca domnul Siman a primit o oferta de la Dinamo si m-as duce acolo, de ce nu? Dar daca ar fi sa plec de la Sportul in aceasta vara, eu as prefera un transfer afara"", a spus Mazilu. POLI IASI


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.