Pentru Artmania, Sibiu 14-16 iulie, biletele vor fi disponibile in reteaua Diverta, la sfarsitul acestei luni. Ele costa 65 RON si permit accesul la toate evenimentele din cadrul festivalui.

Timp de trei zile orasul medieval din inima Transilvaniei, va gazdui cateva din cele mai bune formatii din Finlanda si Ro-mania. Pe langa concerte rock, Artmania prezinta si alte evenimente interesante, ca expozitii de arta vizuala, proiectii de film, concerte de muzica clasica, conferinte si work-shop-uri. Insa atractia numarul 1 ramane show-ul H.I.M., una dintre cele mai de succes formatii de gen din lume. Concertul de la Sibiu, inclus in turneul mondial de promovare al ultimului album ""Dark Light"", va fi o experienta unica atat pentru public cat si pentru trupa. Cum a declarat recent liderul Ville Valo: ""Venirea noastra in Sibiu va fi un moment unic pentru H.I.M. Evenimentul va beneficia de o scenografie speciala pentru ca intentionam ca materialul filmat sa fie inclus pe un viitor DVD"".
In continuare, cateva raspunsuri date de Ville Valo, dintr-un interviu acordat exclusiv fanilor din Romania.
Veti veni, in sfarsit, in Romania dupa ce ani de zile, fanii de aici au tanjit dupa voi. Cum e sa canti pentru prima oara intr-o alta tara?