Soacra viceprimarului Sectorului 3, proprietara unui spatiu din Piata Rosetti in care functiona o patiserie, in centrul Capitalei, a fost repusa in drepturi ieri, dupa ce autoritatile au intervenit si au fortat usile de acces, intrucat patronul socie
Soacra viceprimarului Sectorului 3, proprietara unui spatiu din Piata Rosetti in care functiona o patiserie, in centrul Capitalei, a fost repusa in drepturi ieri, dupa ce autoritatile au intervenit si au fortat usile de acces, intrucat patronul societatii comerciale s-a baricadat in interior, impreuna cu mai multi angajati.

COMEDIE. Ieri-dimineata, un executor judecatoresc insotit de politisti a inceput evacuarea reprezentantilor firmei de patiserie. Patronul firmei s-a baricadat in patise-rie cu mai multi angajati, blo-cand usile de acces cu scanduri si vitrine. Avocatul afaceristului baricadat a contestat or-dinul de executare silita, eva-cuarea fiind intrerupta pentru scurt timp. In jurul orei 15:00, Eliza Stoica, proprietara spatiului, a reusit sa intre impreuna cu autoritatile, dupa ce au fortat usile de acces. Persoanele care se opusesera pana atunci disparusera, iesind pe usa din spate a patiseriei. Eliza Stoica a spus ca a cerut inca din 1997 retrocedarea spatiului si ca a intrat in posesia titlului de proprietate in 2003, instanta emitand o hotarare definitiva si irevocabila in 2005. Patronul patiseriei i-a platit proprietarei chirie timp de 13 luni dupa care, existand neintelegeri referitoare la nivelul acesteia, femeia i-a cerut patronului sa paraseasca spatiul, dar acesta a refuzat. Patronul firmei evacuate a refuzat sa dea declaratii presei. (Radu Crivat)


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.