Steaua e de aseara lider in Divizia A la fotbal, dupa victoria obtinuta in fata celor de la Pandurii, 1-0, meci restanta contand pentru etapa 20. Succesul a fost obtinut cu mari emotii, dupa un autogol al lui Naicu (a€™79), presat fiind
Steaua e de aseara lider in Divizia A la fotbal, dupa victoria obtinuta in fata celor de la Pandurii, 1-0, meci restanta contand pentru etapa 20.

Succesul a fost obtinut cu mari emotii, dupa un autogol al lui Naicu (a€™79), presat fiind de Oprita. Fara Ogararu si Paraschiv, suspendati, cu Carlos, Goian, Petre Marin pe banca, Steaua a aratat de multe ori precum o echipa de pluton, efectele eliminarii din semifinala Cupei UEFA si infrangerea suferita in fata Rapidului lasand urme serioase. Steaua e pe locul 1, la egalitate de puncte cu Rapid (49), avand un meci mai putin disputat, dar si un golaveraj superior.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.