Daca astazi e 4 mai, atunci e Gala ""Om bun"". Locul: Sala Palatului. Ora: 19:30. Protagonistii: Ada Milea, Doru Stanculescu, Ducu Bertzi, Florian Pittis, Mircea Baniciu, Mircea Vintila, Nicu Alifantis, Pavel Stratan, Tatiana Stepa, Vasile Seicaru, V
Daca astazi e 4 mai, atunci e Gala ""Om bun"". Locul: Sala Palatului. Ora: 19:30. Protagonistii: Ada Milea, Doru Stanculescu, Ducu Bertzi, Florian Pittis, Mircea Baniciu, Mircea Vintila, Nicu Alifantis, Pavel Stratan, Tatiana Stepa, Vasile Seicaru, Victor Socaciu. Daca sunteti suporterii folkului, atunci cu siguranta ati cumparat un bilet la Gala ""Om bun"", care va dura nu mai putin de patru ore. Patru ore de folk, folk si iarasi folk! Vorba lui Vasile Seicaru, este o minune ca asemenea eveniment se mai intampla in Romania, tara tuturor posibilitatilor... muzicale, unde oricine doreste, cu putina rabdare si sponsori, poate ajunge vedeta. In schimb, nu oricine poate canta. Si, mai ales, nu oricine poate transmite ceva. Altceva, adica, decat propria imagine. Dar sa ne intoarcem la folkul nostru. Stefan Tivodor (Profua€™ de engleza de asta-vara de la ""Folk you!"") si Elisabeta Pirosca (castigatoarea Premiului I la ""Om Bun"" 2005) vor deschide ""Om bun"". SEZON BUN. Jurnalul National va oferi diplome ""Folk you!"" tuturor celor care au acceptat provocarea noastra de asta-vara: Florian Pittis, Doru Stanculescu, Ducu Bertzi, Mircea Baniciu, Mircea Vintila, Nicu Alifantis, Tatiana Stepa, Vasile Seicaru si Victor Socaciu. ""Este un sezon bun pentru «Om bun». Primavara ies fetitele cu fustite scurte pe strada si ne mai inspira pe noi, folkistii. E bine ca macar o data pe an se strang niste oameni sa cante la chitara"", ne-a declarat, in stilul inconfundabil, Ciocu, pe scurt, Mircea Vintila, mai pe larg. Ce mai incolo si-ncoace. Astazi va fi o sarbatoare a folkului romanesc! ""Vom canta cele mai cunoscute cantece de la inceputurile miscarii folk. Nu va lipsi nimic! Din pacate, mai sunt cateva nume grele care nu vor fi la gala. Dar daca ar fi fost chemati toti, spectacolul ar fi durat trei zile"", ne-a spus Vasile Seicaru. INSPIRATIE
""Primavara ies fetitele cu fustite scurte pe strada si ne mai inspira pe noi, folkistii. E bine ca macar o data pe an se strang niste oameni sa cante la chitara""
Mircea Vintila REGAL
""Vom canta cele mai cunoscute cantece de la inceputurile miscarii folk. Nu va lipsi nimic! Din pacate, mai sunt cateva nume grele care nu vor fi la gala.""
Vasile Seicaru


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.