ILEGAL. In cazul in care Giovani ii va reprezenta in-teresele lui Chivu, acest demers este ilegal, intrucat fostul impresar nu mai detine licenta pentru aceasta profesie, ca urmare a neregularitatilor constatate in cazul transferului lui Florin Bratu

ILEGAL. In cazul in care Giovani ii va reprezenta in-teresele lui Chivu, acest demers este ilegal, intrucat fostul impresar nu mai detine licenta pentru aceasta profesie, ca urmare a neregularitatilor constatate in cazul transferului lui Florin Bratu de la Rapid la Galatasaray. Potrivit cotidianului Il Tempo, Ioan Becali se afla deja in Italia, unde aseara era asteptat sa asiste din tribuna la meciul dintre AS Roma si Inter Milano, din prima mansa a finalei Cupei Italiei. Dupa toate probabilitatile, romanii ii vor propune lui Chivu un nou contract pe o durata de trei ani. In cazul in care tratativele nu vor ajunge la nici un rezultat, Chivu poate ajunge la AC Milan, la Inter Milano, la FC Barcelona sau la Chelsea.
Pana nu cu mult timp in urma, s-a vehiculat intens si o eventuala trecere a lui Chivu la Real Madrid, dar ibericii au anuntat oficial saptamana trecuta ca nu sunt dispusi sa plateasca 20 de milioane de euro, cat cere AS Roma.

SUSPENDAT DE FRF


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.