Eliminarea din semifinalele Cupei UEFA si esecul in fata Rapidului i-au marcat pe fotbalistii echipei campioane, insa acestia au declarat ca lasa totul in urma si sunt gata sa revina pe linia de plutire. Unul dintre cei mai constanti jucatori st

Eliminarea din semifinalele Cupei UEFA si esecul in fata Rapidului i-au marcat pe fotbalistii echipei campioane, insa acestia au declarat ca lasa totul in urma si sunt gata sa revina pe linia de plutire.

Unul dintre cei mai constanti jucatori stelisti, fundasul stanga Petre Marin, considera restanta din aceasta seara, de la ora 20:00, cu Pandurii Tg. Jiu, o sansa buna pentru iesirea din impas. Partida de pe Stadionul ""Lia Manoliu"" va fi transmisa in direct de Antena 1.
MOBILIZARE. ""Trebuie sa ne revenim cat mai repede, iar cu Pandurii trebuie sa luam trei puncte si sa mai uitam de amaraciune. Nu stiu daca acest meci este capital, dar am facut un pas gresit si trebuie sa facem totul pentru a castiga. Cu restantele pe care le mai avem ne pastram prima sansa la titlu"", a spus Petre Marin. Aceeasi conceptie o are si stoperul Sorin Ghionea. ""Vrem sa trecem peste acest moment si trebuie sa castigam urmatorul meci. Speram sa o facem si sa fim campioni. Sportul va avea un cuvant greu de spus, dar speram sa-i invingem si pe ei. Daca aveam acum cele doua restante castigate, aveam trei puncte avans"", a declarat galateanul.
ATASAMENT. Considerat vinovat de multi pentru ultimele esecuri, portarul Carlos are sprijinul colegilor. ""Nu am fost niciodata suparati pe un jucator. Intreaga echipa a gresit in ultimele meciuri, nu doar Carlos"", a afirmat Ghionea. ""Nu doar Carlos a gresit. Eu am o vorba. Doar cine nu munceste nu greseste"", a subliniat si Petre Marin.

LACA, FINAL


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.