Drama Stelei de la Middlesbrough a determinat reactii largi din partea ziarelor aparute ieri in Elvetia, tara a carei reprezentanta in Cupa UEFA, FC Basel, a avut parte de o soarta similara. Majoritatea publicatiilor importante din Tara Cantoanel
Drama Stelei de la Middlesbrough a determinat reactii largi din partea ziarelor aparute ieri in Elvetia, tara a carei reprezentanta in Cupa UEFA, FC Basel, a avut parte de o soarta similara.

Majoritatea publicatiilor importante din Tara Cantoanelor se intrec in comparatii intre desfasurarea partidelor sustinute de Steaua si Basel.
SIMILITUDINI. ""Deja-vu in Middlesbrough"", a titrat cunoscutul cotidian Blick. ""Pe Riverside Stadium a fost la fel ca in meciul cu FC Basel. In prima jumatate de ora, echipa gazda avea deja un handicap de doua goluri, pe care
l-a recuperat in celelalte 60 de minute ramase. Pentru «Boro» nici un obstacol nu este prea mare in Cupa UEFA"", mai noteaza jurnalistii de la Blick. Publicatia Aargauer Zeitung titreaza ""Urmatoarea minune de la Middlesbrough"", adaugand ca golul ""calificarii miraculoase l-a marcat tot italianul Massimo Maccarone"".
CONCLUZII. Site-ul canalului de televiziune elvetian Schweizer Fernsehen subliniaza ca ""spiritul de luptator a fost din nou rasplatit"", referindu-se la faptul ca formatia lui Steve McClaren a obtinut calificarea dupa ce a trebuit sa remonteze un handicap de trei goluri. ""Boro reuseste minunea!"", scrie si revista germana Kicker, adaugand ca englezii au reusit sa se califice in premiera intr-o finala de cupa europeana dupa ""un meci memorabil cu Steaua"".


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.