Expertul contabil desemnat de Parchetul General in cazurile Rafo Onesti si Rompetrol, Valeriu Cristian Bejinaru, a fost respins la examenul pentru atribuirea calitatii de auditor financiar, desfasurat intre 25 martie si 8 aprilie. Potrivit

Expertul contabil desemnat de Parchetul General in cazurile Rafo Onesti si Rompetrol, Valeriu Cristian
Bejinaru, a fost respins la examenul pentru atribuirea calitatii
de auditor financiar, desfasurat intre
25 martie si 8 aprilie.

Potrivit site-ului Camerei Auditorilor Financiari din Romania (CAFR), acesta a picat examenul dupa ce a obtinut notele 3,95 la proba scrisa, 6,67 la testul grila si 6,88 la lucrarea practica de audit. Potrivit regulamentului de concurs, punctajul de promovare a fiecarei probe a fost de minimum 6,00, iar pentru pentru promovarea examenului era necesara obtinerea unei medii de minimum 7,00.
MESERIE GREA. Subiectele la proba practica a examenului de acces la profesie s-au bazat pe procedurile, tehnicile si metodele prevazute in Standardele Internationale de Audit (ISA) elaborate de IFAC si Normele Minimale de Audit adoptate de CAFR. Examenul de aptitudini profesionale pentru atribuirea calitatii de auditor financiar, sesiunea 2006, s-a desfasurat pe durata a trei zile. Astfel, la 25 martie a avut loc proba scrisa, la 1 aprilie, testul grila si la 8 aprilie, lucrarea practica de audit.

DEZASTRU. Expertul contabil Bejinariu si notele sale care-l fac eligibil pentru Parchet


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.