Presedintele PD, Emil Boc, si ministrul Educatiei, Mihail Hardau, au explicatii diferite in legatura cu votul prin care deputatii democrati au retrimis la comisii ordonanta referitoare la diferentele salariale ce trebuie platite profesorilor. Boc
Presedintele PD, Emil Boc, si ministrul Educatiei, Mihail Hardau, au explicatii diferite in legatura cu votul prin care deputatii democrati au retrimis la comisii ordonanta referitoare la diferentele salariale ce trebuie platite profesorilor.

Boc a aratat ieri ca PD isi sprijina ministrul si ca votul deputatilor se justifica doar prin faptul ca trebuie gasita o solutie prin care toti profesorii sa primeasca aceste diferente salariale in aceleasi conditii. ""Acum cei care au dat in judecata Guvernul au primit toti banii odata. Ceilalti urmeaza sa ii primeasca in intervalul a 35 de luni. Nu e normal. Ar insemna sa incurajam pe toata lumea sa dea in judecata Guvernul"", a declarat Boc. Se pare insa ca liderul PD nu a vorbit si cu ministrul Hardau. ""Cei care au votat impotriva, inclusiv parlamentarii PD, sunt dezinformati. Acel proiect se va intoarce la vot dupa ce se vor lamuri parlamentarii"", a declarat ministrul ieri.
MACOVEI SI UDMR. Emil Boc si-a declarat ieri sprijinul si pentru ministrul Justitiei, Monica Macovei, aratand ca ""obiectiv"" a constatat si el ca UDMR s-a impotrivit si perchezitiei la Nastase, si ordonantei DNA, si testelor de integritate. ""Sigur, individual se pot gasi scuze, insa drumul spre iad e pavat cu bune intentii"", a declarat acesta. (Oana Stancu, Eugenia Mihalcea)


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.