La 17 mai, Stade de France va fi gazda unei finale de zile mari: Barcelona - Arsenal. Invingatori cu 1-0 in meciul-tur, catalanii au remizat miercuri pe Camp Nou, 0-0 cu AC Milan, si vor juca pentru a cincea oara in istorie in ultimul act al pri

La 17 mai, Stade de France va fi gazda unei finale de zile mari: Barcelona - Arsenal.

Invingatori cu 1-0 in meciul-tur, catalanii au remizat miercuri pe Camp Nou, 0-0 cu AC Milan, si vor juca pentru a cincea oara in istorie in ultimul act al primei competitii europene. Adversara ""extraterestrilor"" va fi Arsenal, englezii trecand marti in semifinale de Villarreal.
APRECIERI. ""Da, da, da, se duc la Paris"", a titrat cotidianul AS, un ziar cunoscut pentru apropierea sa de marea rivala a catalanilor, Real Madrid. ""Baietii lui Frank Rijkaard au suferit si au vazut cum arbitrul a anulat un gol al lui Sevcenko. Dar Barcelona se va afla la Paris pentru a le arata englezilor de la Arsenal care este cea mai buna echipa din Europa"", scrie AS. La randul sau, cotidianul catalan Sport noteaza: ""Merita sa suferi, sa iti fie rau, sa ai nervii incordati daca in final realizezi ce ti-ai propus"". In schimb, presa italiana nu a putut decat sa constate realitatea. ""BarIa impenetrabila, Milan afara"", a titrat Gazzetta dello Sport, adaugand ca rossonerii nu au reusit miracolul in fata unei echipe demne de toata stima.

GOL VALABIL


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.