La Ploiesti si in Bucuresti, pe ""Cotroceni"", Rapid si FC National si-au obtinut statutul de finaliste ale Cupei Romaniei. Ultimul act este programat pe 7 iunie. Daca semifinala Petrolul - Rapid a semanat mai mult cu un meci amical in urma scor
La Ploiesti si in Bucuresti, pe ""Cotroceni"", Rapid si FC National si-au obtinut statutul de finaliste ale Cupei Romaniei. Ultimul act este programat pe 7 iunie.

Daca semifinala Petrolul - Rapid a semanat mai mult cu un meci amical in urma scorului din tur, confruntarea din Parcul cu Platani a fost una deosebit de spectaculoasa.
BUCURESTI. Australianul Ryan Griffiths a fost omul decisiv pentru calificarea ""bancarilor"" in finala Cupei. Atacantul echipei pregatite de italianul Cristiano Bergodi a reusit o tripla de senzatie, in minutele 11, 55 si 77, tabloul marcatorilor fiind completat de Herea (a€™16). Pentru Farul a punctat Pascovici (a€™28), in urma unei faze la care centralul Sorin Corpodean a trecut peste o semnalizare eronata a asistentului Ioan Onicas. La final, fanii constanteni au cerut demisia antrenorului sarb Momcilo Vukotici.
PLOIESTI. Stadionul ""Ilie Oana"" a gazduit o disputa frumoasa, desi soarta calificarii a fost transata inca din minutul 48, cand stoperul rapidist, Marius Constantin, a facut 2-2. La adapostul acelui 4-1 obtinut in Giulesti, elevii lui Razvan Lucescu au avut o repriza secunda lipsita de emotii. Pentru Petrolul au marcat Stepanov (a€™29), Donets (a€™42) si Marinescu (a€™88, penalty), in timp ce reusitele bucurestenilor au fost semnate de D. Niculae (a€™21), M. Constantin (a€™48) si Pancu (a€™53). Vinovat la primele doua goluri ale gazdelor, portarul Minca a fost schimbat la pauza cu titularul Danut Coman.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.