Vedetele tin neaparat sa epateze, chiar si de Sfintele Sarbatori. Sau mai ales atunci. Monica si Irinel Columbeanu se numara printre putinii crestini care au venit la Inviere cu iahtul. Ceea ce-ar fi trebuit sa fie o noapte de smerenie s-a transform
Vedetele tin neaparat sa epateze, chiar si de Sfintele Sarbatori. Sau mai ales atunci. Monica si Irinel Columbeanu se numara printre putinii crestini care au venit la Inviere cu iahtul. Ceea ce-ar fi trebuit sa fie o noapte de smerenie
s-a transformat intr-un important prilej de a-si mai face putina publicitate. Asta nu ne mai mira, atata vreme cat cei doi tin neaparat sa iasa in fata. Cu orice pret, cu orice ocazie, cu orice risc. Zicem cu orice risc, fiindca Monica era cat pe ce sa cada din barca atunci cand a ""descalecat"".
LUMINA. Si asta n-a fost singura aventura. Fotomodelul s-a si ars. Cu lumanarea. Noroc ca nu
si-a parlit frumusete de par, asa cum se mai intampla din greseala pe la biserica. Dar sa mai zica cineva ca Irinel n-are ouale tari! In fata camerelor de luat vederi si a blitz-urilor, miliardarul a spart-o pe Monica in momentul in care au ciocnit ouale rosii. De altfel, cei doi au stiut pe ce sa puna mana, iar ouale au fost exact ca si ei: Monica - prea cruda, iar Iri - prea (ras)copt.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.