Surorile Bambi au imbinat de Pasti utilul cu placutul. In sensul ca, la data de 23 aprilie, ele au concertat pentru diaspora romana din Belgia. Spectacolul, la care au mai bifat participarea alti cativa solisti de muzica populara, un grup de calu
Surorile Bambi au imbinat de Pasti utilul cu placutul. In sensul ca, la data de 23 aprilie, ele au concertat pentru diaspora romana din Belgia.

Spectacolul, la care au mai bifat participarea alti cativa solisti de muzica populara, un grup de calusari, dar si reprezentantul nostru la Eurovision, Mihai Traistariu, a avut loc in Piata Sainte-Chaterine, in fata catedralei ortodoxe romane din Bruxelles. Artistii romani, plecati din tara pentru cateva zile, n-au uitat sa-si ia cu ei oua rosii, vin si cozonac, incropind un mic chef. Dupa show, surorile Bambi s-au grabit sa plece spre Amsterdam, unde le astepta, ghici, cine?, Niky, iubitul Ralucai, fericit nevoie mare, caci in ziua cu pricina taman ce marcase un gol. In poarta, fireste! (Simona Ecovoiu)


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.