Conform publicatiei italiene Il Romanista, fundasul Cristian Chivu a declarat in timpul unei petreceri la care au participat suporteri ai echipei sale, AS Roma, ca nu va parasi gruparea din capitala Italiei. ""Ma simt unul de-al vostru. Acest sez
Conform publicatiei italiene Il Romanista, fundasul Cristian Chivu a declarat in timpul unei petreceri la care au participat suporteri ai echipei sale, AS Roma, ca nu va parasi gruparea din capitala Italiei.

""Ma simt unul de-al vostru. Acest sezon a fost mare si poate ca ceea ce este mai bun va urma. Si dupa un astfel de an, de aici nu ma misc"", i-a asigurat capitanul echipei nationale a Romaniei pe fanaticii sustinatori ai trupei pregatite de Luciano Spaletti. Presa internationala a scris in repetate randuri ca romanul este dorit de AC Milan, Inter Milano, Barcelona, Real Madrid sau Chelsea Londra.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.