Adversarele din semifinala Cupei UEFA, disputata aseara pe stadionul ""Lia Manoliu"", si-au petrecut in maniere complet diferite timpul pana la primul fluier al arbitrului luxemburghez Alain Hamer.

Conform obiceiului deja impamantenit in Ghencea, jucatorii Stelei si-au petrecut o ora a diminetii de ieri la clubul IDM din Regie, in vreme ce elevii lui Steve McLaren au preferat o plimbare de circa o jumatate de ora in jurul hotelului ""Athenee Palace Hilton"".
FARA CARLOS. In jurul orei 10:40, condusi de secundul Dumitru Bolborea si insotiti de bodyguarzii patronului Gigi Becali, Mirel Radoi si compania au descins in club. ""Ros-albastrii"" erau bine dispusi si pusi pe glume, afisand o stare de spirit pozitiva inaintea confruntarii cu Middlesbrough. Dica, Radoi, Goian, Oprita, Cristea, Paraschiv si Nicolita s-au impartit la doua mese, unde au jucat rummy; Bostina si Cristocea au incins o partida aprinsa de biliard, in vreme ce Ogararu a preferat sa se desfasoare la tenis de masa, unde l-a avut ca adversar chiar pe ""secundul"" Bolborea. Tinta glumelor a fost fundasul stanga, Petre Marin, care era preferatul cameramanilor, desi a stat mai retras, vorbind la telefon. Singurul absent a fost portarul Carlos Fernandes. Relaxarea de la IDM a durat aproximativ doua ore, dupa care jucatorii au revenit in cantonamentul de la stadionul ""Steaua"".
VIZITA. In schimb, englezii lui ""Boro"" au ales o varianta mai calma. Dupa ce au admirat centrul Capitalei, plimbandu-se in zona Ateneului, fotbalistii lui Middlesbrough s-au retras in doua restaurante aflate in apropierea hotelului ""Athenee Palace Hilton"". S-au asezat la mese, consumand doar apa plata sau cafea, iar portarul australian Mark Schwarzer a primit vizita conationalilor sai de la FC National, John Wayne Shroj, Ryan Griffiths si Michael Twaite. Cei patru au discutat pret de o jumatate de ora, dupa care Schwarzer, Hasselbaink si ceilalti fotbalisti de la ""Boro"" s-au retras in camerele de la hotel, pentru a se odihni.

INTALNIRE ""OLI"" - RAVANELLI