Thierry Henry se pregateste de o finala contra lui Ronaldinho. Dupa ce Barcelona a invins marti cu 1-0 pe terenul lui Milan, aseara Arsenal a castigat cu 1-0 in fata lui Villarreal, facand un pas important spre ultimul act al competitiei. La ult
Thierry Henry se pregateste de o finala contra lui Ronaldinho. Dupa ce Barcelona a invins marti cu 1-0 pe terenul lui Milan, aseara Arsenal a castigat cu 1-0 in fata lui Villarreal, facand un pas important spre ultimul act al competitiei.

La ultimul lor meci european pe Stadionul Highbury, ""tunarii"" au fost mai tot timpul peste adversarii lor spanioli. Cu toate acestea, doar Kolo Toure (foto dreapta) a izbutit sa perforeze poarta ""submarinului galben"", in minutul 41, in urma unei faze plecate de la Henry. Daca Arsenal ar reusi sa elimine Villarreal, Anglia ar avea pentru al doilea sezon consecutiv o echipa in finala Ligii Campionilor, dupa ce anul trecut Liverpool a cucerit trofeul. Returul va avea loc pe 25 aprilie.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.