Barcelona a castigat aseara, cu 1-0, pe San Siro din Milano, confruntarea dintre echipele considerate principale favorite la cucerirea pretiosului trofeu. Trupa lui Frank Rijkaard s-a impus dupa un joc aproape fara greseala in prima semifinala a
Barcelona a castigat aseara, cu 1-0, pe San Siro din Milano, confruntarea dintre echipele considerate principale favorite la cucerirea pretiosului trofeu.

Trupa lui Frank Rijkaard s-a impus dupa un joc aproape fara greseala in prima semifinala a Ligii Campionilor. Golul reusit in minutul 56 de micutul mijlocas francez Ludovic Giuly si modul in care catalanii au controlat disputa cu italienii lui Carlo Ancelotti par sa fie suficiente pentru ca echipa condusa din teren de geniul lui Ronaldinho
sa-si fi asigurat locul in finala. Golgeterul de pana in acest moment al competitiei, cu noua goluri, ucraineanul Andrei Sevcenko n-a miscat in front, iar pana si proverbialul noroc al lui ""Pippo"" Inzaghi a ramas in umbra celei mai valoroase echipe europene din acest moment. In aceasta seara, stadionul ""Highbury"" din Londra va gazdui cea de-a doua semifinala, intre outsiderele de lux ale competitiei, Arsenal si Villarreal. (Mihai Igirosanu)


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.