Sub egida Rock Your Mind, sase trupe romanesti si straine vor entuziasma fanii genului intr-un concert care nu trebuie ratat. De Pasti, iepurasul aduce un frumos cadou celor care iubesc muzica rock, un adevarat regal hardcore la Casa Studentilor:
Sub egida Rock Your Mind, sase trupe romanesti si straine vor entuziasma fanii genului intr-un concert care nu trebuie ratat.

De Pasti, iepurasul aduce un frumos cadou celor care iubesc muzica rock, un adevarat regal hardcore la Casa Studentilor: H8 (Ploiesti), Altar (Cluj), Last Hope (Bulgaria), Implant pentru refuz (Timisoara), Two Sides (Macedonia) si grupul vedeta SOIA (Sick of It All din New York). Daca programul va fi respectat, concertul incepe la ora 16:00, fiecare trupa va canta circa o jumatate de ora, americanii urmand sa urce pe scena la ora 20:00. Mai trebuie spus ca pretul biletelor de intrare este 30 RON, pana la 21 aprilie, pe baza rezervarilor la contact@rockyourmind.ro si 40 RON in ziua spectacolului.
PALMARES. Infiintat in 1986 la New York (de fratii Lou - voce si Pete Koller - chitara), Sick of It All este unul dintre cele mai importante si durabile grupuri hardcore din toate timpurile.
Are 14 albume la activ, cel mai nou fiind ""Death to Tyrants"", aparut recent pe piata la 18 aprilie. Turneul de promovare al acestui disc a inceput in Slovenia, continua in Europa Centrala (Croatia, Serbia, Romania, Bulgaria, Grecia), urmeaza Belgia si in luna mai un lung turneu in SUA. Dupa care, Sick of it All va participa la o serie de festivaluri importante din Irlanda, Marea Britanie (Download Festival, la Castle Donington), Franta, Germania, Italia. Americanii au concertat pana acum doar in Europa Occidentala, fiind pentru prima oara cand ""incearca"" publicul din fostele tari comuniste. Potrivit lui Pete Koller, cei de la Agnostic Front i-au sfatuit pe SOIA sa vina (si) in Est: ""Ne-au povestit lucruri frumoase despre Bulgaria si Serbia, despre cateva tari estice unde nu am cantat niciodata. Astfel am fost incantati sa vedem cu ochii nostri ce ne-au povestit ei"". La 29 iulie, Sick of It All aniverseaza 20 de ani de activitate printr-un concert la New York, in clubul lui B.B. King.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.