Diseara, la sala ARCUB, de la ora 19:30, Chilian reediteaza concertul ""Interfata la realitate"" din 30 martie si propune ""sa punem impreuna o talpa Republicii Bananiere Romania"". Nelinistitul si nonconformistul artist a hotarat reeditarea conc
Diseara, la sala ARCUB, de la ora 19:30, Chilian reediteaza concertul ""Interfata la realitate"" din 30 martie si propune ""sa punem impreuna o talpa Republicii Bananiere Romania"".

Nelinistitul si nonconformistul artist a hotarat reeditarea concertului desfasurat cu sala arhiplina intr-o zi si la o ora cand aproape toata tara se uita la tv, la un important meci de fotbal. Cu toate acestea, la ARCUB, sute de persoane au ramas pe afara.
SPECTACOL. Despre ce se va intampla diseara si nu numai, Chilian a spus: ""Acest spectacol e o reverenta si pentru cei care n-au putut intra in sala, la 30 martie. Este reeditarea acelui concert, conceptual e de sine statator, integrat intr-un anume tip de viziune despre ce trebuie sa fie un spectacol. Eu cu siguranta voi canta alte piese si toti cei de pe afis vor fi prezenti pe scena: Marius Batu si copiii condusi de maestra coregraf Iuliana Rizea. Dupa Bucuresti urmeaza, la 27 aprilie, un alt concert ce va avea loc la Art Club-ul din Petrosani, dupa care va urma un lung moment de pauza. Asta pentru ca am inceput lucrul la urmatorul album, ""Plansurasu"", o trecere prin oglinda a ""Rasuplansu"" - lui lui Nichita, avand ca punct de plecare lipsa elementelor ce ar trebui sa ne defineasca la nivel profound uman, din social si din noi insine. Unul e plansul, al doilea e rasul, iar al treilea va las pe voi sa-l gasiti, dar va vand un pont: se regaseste in acest cuvant! Iar al doilea motiv pentru care fac o pauza e ca am obosit ingrozitor. La aceste spectacole am fost producator, realizator, compozitor, textier, director executiv si interpret, m-am ocupat de bilete, afise etc, asa ca vreau o pauza.""


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.