Presedintele PD, Emil Boc, profesor de drept constitutional si institutii politice, a intrat ieri cu totul in ceata cand a venit vorba de demnitarii PD chemati sa dea cu subsemnatul pe la DNA. Solicitat sa spuna ce masuri ia PD in privinta acesto

Presedintele PD, Emil Boc, profesor de drept constitutional si institutii politice, a intrat ieri cu totul in ceata cand a venit vorba de demnitarii PD chemati sa dea cu subsemnatul pe la DNA.

Solicitat sa spuna ce masuri ia PD in privinta acestora, Boc a refuzat sa faca vreun comentariu pana cand nu va primi o informare oficiala cu nume si prenume. De la DNA, sugera el, insa, realizand sub dusul ziaristilor ca Directia Anticoruptie nu are nici o sarcina in a informa partidele, a incercat sa o dreaga din mers, cazand intr-o afirmatie la fel de socanta. Potrivit lui Boc, ministrul Economiei, Codrut Seres, un conservator, ar trebui sa-l informeze despre inceperea urmaririi penale in cazul secretarului de stat PD Ionel Mantog. ""Nu am primit nimic oficial. De la grupul parlamentar, in cazul parlamentarilor, de la Ministerul Economiei, in cazul Mantog. Trebuie sa luam informatiile de undeva. O sa ma interesez in mod special"", a balmajit Boc. Deputatii PD Ion Gontea si Stelian Dutu sunt cercetati de catre DNA, primul pentru fapte comise ca notar in legatura cu privatizarea SC Condor SA, cel
de-al doilea pentru o licitatie legata de un teren. Dutu sustine intr-un comunicat de presa ca are mai multe plangeri la DNA din partea PSD Constanta, mai ales acum, cand se refac alegerile pentru Consiliul Judetean, toate cele de pana acum fiind solutionate favorabil lui in justitie.
FARA REMANIERE. In privinta ministrului Transporturilor, Gheorghe Dobre si cel al Educatiei, Mihail Hardau, criticati de presedintele Basescu, Biroul Permanent al PD nu a luat ieri nici o decizie, Emil Boc spunand ca acestia sunt ministri buni, dar trebuie ""sa apese mai mult pe acceleratie"".

TVA LA ALIMENTE


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.