Capitanul echipei nationale de fotbal a Romaniei, Cristian Chivu, a ramas fara permis de conducere ieri, dupa ce a fost depistat de politisti conducand masina baut, pe o strada din centrul Capitalei. 7:30 AM. Cel mai curtat fotbalist roman al moment
Capitanul echipei nationale de fotbal a Romaniei, Cristian Chivu, a ramas fara permis de conducere ieri, dupa ce a fost depistat de politisti conducand masina baut, pe o strada din centrul Capitalei.
7:30 AM. Cel mai curtat fotbalist roman al momentului a profitat de pauza pe care au acordat-o cluburile italiene jucatorilor cu ocazia Pastilui catolic si a venit pentru doua zile in Romania. Chivu a petrecut duminica noapte pana spre zorii zilei, consumand alcool. Numai asa se poate explica faptul ca fundasul lui AS Roma a fost depistat in trafic, la ora 7:30, cu o alcoolemie de 0,22 mg/l de alcool pur in aerul expirat. Pentru ca este greu de crezut ca un sportiv profesionist se trezeste dimineata si bea doua beri (cam atat inseamna o alcoolemie de 0,22 mg/l), dupa care pleaca la plimbare prin centrul Bucurestiului.
CALM. Potrivit unor surse din Politie, capitanul nationalei se afla la volanul unui autoturism de teren Range Rover insotit de inca o persoana si venea de pe Bulevardul Primaverii. Dupa ce a intrat pe ""Mircea Eliade"", langa lacul Floreasca, un politist i-a facut semn sa opreasca fara sa stie ca la volan se afla chiar fotbalistul echipei AS Roma. Oamenii legii l-au testat pe Chivu cu aparatul etilotest si au constatat ca avea o alcoolemie de 0,22 mg/l de alcool pur in aerul expirat. Ca urmare, i-au retinut permisul de conducere pe o perioada de trei luni si l-au sanctionat pe fotbalist cu o amenda de 250 de lei noi, pentru conducere sub influenta bauturilor alcoolice. Pe toata durata testului, Chivu a fost calm si a cooperat cu politistii. Dupa ce i-a fost inmanat procesul-verbal, fotbalistul a plecat.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.