Sambata, 15 aprilie, in Sala Mare a Teatrului de Comedie a avut loc Gala Comediei Romanesti. Ceremonia a fost prezentata de Valentin Teodosiu si de Mihai Bendeac. PREMII. Premiul pentru excelenta a fost castigat de Radu Beligan. Marele Premiu a fost
Sambata, 15 aprilie, in Sala Mare a Teatrului de Comedie a avut loc Gala Comediei Romanesti. Ceremonia a fost prezentata de Valentin Teodosiu si de Mihai Bendeac.
PREMII. Premiul pentru excelenta a fost castigat de Radu Beligan. Marele Premiu a fost acordat spectacolului ""Ce formidabila harababura"". Piesa ""O zi din viata lui Ni-colae Ceausescu"" i-a adus lui Alexandru Tocilescu (foto) Premiul pentru cea mai buna regie. Puiu Antemir a obtinut Premiul pentru cea mai buna scenografie. Premiul pentru cel mai bun actor in rol principal i-a fost acordat lui Daniel Bandale. Vlad Ivanov a castigat Premiul pentru cel mai bun actor in rol secundar. Coca Bloos a obtinut, cu rolul Elenei Ceausescu, Premiul pentru cea mai buna actrita in rol principal. Premiul pentru cea mai buna actrita in rol secundar a fost acordat Virginiei Mirea. Premiul pentru popularitate a fost obtinut de spectacolul ""Tinerete fara batranete"", regia Dan Tudor. Premiul pentru debut a fost acordat lui Emanuel Parvu. Alina Petrovski si Mihai Costache au obtinut Premiul pentru tineri artisti.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.