Chiar daca Sportul se afla la cinci puncte in spatele liderului, Dinamo, antrenorul Gigi Multescu sustine ca echipa din Regie nu are ca obiectiv castigarea campionatului sau clasarea pe locul doi. ""Pe noi ne intereseaza la fiecare meci cele trei
Chiar daca Sportul se afla la cinci puncte in spatele liderului, Dinamo, antrenorul Gigi Multescu sustine ca echipa din Regie nu are ca obiectiv castigarea campionatului sau clasarea pe locul doi.

""Pe noi ne intereseaza la fiecare meci cele trei puncte si mai putin spectacolul. Am prins un culoar favorabil si chiar daca nu avem ca obiectiv titlul, noi mergem la fiecare meci sa castigam. In Regulamentul de Ordine Interioara este stipulat ca avem prima de obiectiv, nu prima pentru fiecare meci, iar daca vom lua titlul sigur vom avea prime. Vremea paltoanelor a trecut, asta s-a intamplat in urma cu multi ani"", a spus Multescu.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.