Aflati in protest fata de ultimele evenimente de la echipa, suporterii le-au transmis jucatorilor mai multe mesaje violente. Dinamo a invins la capatul unui joc slab. Boicotati de propriii suporteri, dinamovistii au reusit sambata prima victorie

Aflati in protest fata de ultimele evenimente de la echipa, suporterii le-au transmis jucatorilor mai multe mesaje violente. Dinamo a invins la capatul unui joc slab.

Boicotati de propriii suporteri, dinamovistii au reusit sambata prima victorie pe teren propriu din acest retur, victima de serviciu fiind Gloria.
ANOST. Dupa o ""dubla"" Claudiu Niculescu si un gol al lui Grigorie, oaspetii au marcat si ei pentru estetica in prelungirile meciului. In afara celor patru goluri, spectacolul de pe teren a fost unul submediocru, cu gazdele in prim-plan, care au avut o jumatate de ocazie in prima repriza.
GREU. ""Am obtinut o victorie meritata. Pana am inscris, Bistrita ne-a facut sa suferim, pentru ca s-a aparat foarte bine. S-a inchis bine si a contraatacat taios. Dupa al doilea gol ne-am descatusat, ne-am creat mai multe ocazii, asta in conditiile in care si Bistrita s-a deschis. A fost o victorie grea, obtinuta in conditii grele"", a declarat la final antrenorul Florin Marin.

FLORENTIN PETRE, SUPARAT


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.