Directia 5 a evadat! Si daca tot sunt liberi, Marian Ionescu, Cristi Enache& Co. au compus muzica pentru Radio Evanghelia. Nu este deloc o gluma. Intr-adevar, e greu de crezut ca Directia 5 poate sa ia o asemenea directie. Dupa noua ani de muz
Directia 5 a evadat! Si daca tot sunt liberi, Marian Ionescu, Cristi Enache& Co. au compus muzica pentru Radio Evanghelia.

Nu este deloc o gluma. Intr-adevar, e greu de crezut ca Directia 5 poate sa ia o asemenea directie. Dupa noua ani de muzica rock-pop, Marian Ionescu si fratii sai din trupa au scos albumul ""Ambiental"", fiind ajutati de 80 de instrumentisti. ""Aceasta muzica poate fi difuzata, fara nici o problema, de Radio Evanghelia sau de Radio Romania Actualitati"", a spus Cristi Enache ziaristilor la conferinta din sfanta zi de vineri. Dar ce i-a apucat sa compuna o asemenea muzica pop, mai elevata? ""«Ambientalul» este datoria noastra fata de romani. Daca Dumnezeu
ne-a dat un talent, suntem obligati sa-l folosim"". De la ""fratele"" Cristian citire.
Suntem de parere ca albumul ""Ambiental"" ar putea fi cu usurinta folosit drept coloana sonora. Pornind de la aceasta muzica, un scenarist inspirat si un regizor ar face, fara mari eforturi (in afara de cele financiare), un serial tv sau chiar o productie cinematografica de succes. Marfa!
MUZICA DIVINA. Dar ce-a avut de zis vioara intai din Directia 5, Marian Enache? ""Nu intentionam sa ne scoatem banii de pe acest album, care a costat sute de mii de euro. Poate fi ascultat in masina, in hotel, in lift etc. Am vrut sa mai evadam si noi! Vrem sa parem mai simpatici, avand in vedere ca existam de foarte multa vreme. Sa se mai scrie in ziare si despre noi. Sa aparem si cu poza."" Daca au compus o asemenea muzica ""divina"", dorinta i-a fost ascultata. A aparut in ziar. Si cu poza. E destul de mare, Mariane?


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.