Cei doi s-au intalnit prima oara in 1987, la emisiunea Chet Atkins TV special, acum locuiesc impreuna la Londra. Vedeta country Emmylou Harris a cantat in duet cu Bob Dylan, Roy Orbison sau Willie Nelson. A avut o mediatizata poveste de dragoste c
Cei doi s-au intalnit prima oara in 1987, la emisiunea Chet Atkins TV special, acum locuiesc impreuna la Londra.

Vedeta country Emmylou Harris a cantat in duet cu Bob Dylan, Roy Orbison sau Willie Nelson. A avut o mediatizata poveste de dragoste cu marele muzician care a fost Gram Parsons, candva componentul grupului Byrds. La maturitate a ales sa fie alaturi de faimosul chitarist Mark Knopfler, care o alinta ""Em"".
ACCIDENT. In 2003, Knopfler s-a ales cu noua fracturi dupa ce a intrat cu motocicleta intr-o masina. S-a speriat teribil, s-a lasat de fumat si a inceput sa finalizeze albumul de duete (cu Harris), la care lucreaza de sapte ani. A rezultat ""All the Road Running"", prevazut sa apara pe piata in luna mai. Fiind de parere ca discul ii va surprinde pe cei obisnuiti deja cu stilul sau de interpretare-parlando, Knopfler a spus: ""Am mai riscat sa fiu umilit atunci cand am cantat in duet cu Van Morrison... Nu pozez intr-un mare solist, dar cred ca mi-am mai imbunatatit vocea"". Dar Harris e de parere ca: ""Atunci cand combini doua voci unice, apare o a treia, vocea-fantoma. Unele dintre aceste fantome sunt mai placute decat altele, dar eu iubesc a treia voce, creata de Mark si de mine"".


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.