Elisabetta Canalis (foto), fosta logodnica a lui Christian Vieri, are o slabiciune pentru fotbalisti. Frumoasa italianca pare sa-si fi gasit o noua iubire in persoana ivorianului Didier Drogba, atacantul lui Chelsea. PE FURIS. Cei doi au fost v
Elisabetta Canalis (foto), fosta logodnica a lui Christian Vieri, are o slabiciune pentru fotbalisti. Frumoasa italianca pare sa-si fi gasit o noua iubire in persoana ivorianului Didier Drogba, atacantul lui Chelsea.


PE FURIS. Cei doi au fost vazuti pentru prima data impreuna la Roma, in urma cu cateva saptamani. Potrivit saptamanalului Novella 2000, indragostitii au fost surprinsi iesind dintr-un hotel la putine minute distanta unul de celalalt. Acum cateva zile, Elisabetta si Didier s-au reintalnit pe meleaguri ceva mai indepartate, la Los Angeles. Persoane din anturajul actritei italiene au confirmat ca Elisabetta a petrecut o scurta vacanta in California, intre 7 si 10 aprilie. La randul sau, Didier, indisponibil din cauza unei accidentari, ar fi profitat de perioada de pauza pentru a fi alaturi de noua sa iubita.
LA DISTANTA. De asemenea, Elisabetta ar fi recunoscut in fata prietenilor ca este foarte implicata in aceasta relatie, in ciuda distantei mari dintre cei doi. Aceasta problema s-ar putea rezolva insa cat de curand. Drogba este dorit de Inter Milano, asa ca exista sanse ca el sa ajunga in Italia in perioada de mercato din vara.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.