Cand aud de centre de asamblare, cei mai multi dintre pamanteni se gandesc la masini-unelte. In schimb, americanii saliveaza instantaneu, cu gandul la ""papa bun"".

Mai intai a fost mancarea gatita, aburind in farfurii frumos aranjate pe masa in dreptul sotilor veniti de la munca si al copiilor care si-au terminat lectiile. Apoi, pe masura ce femeile au inceput sa vireze dinspre cariera de mama si sotie spre profesii cu remuneratie si recunoastere ""oficiala"", oamenii au descoperit semipreparatele. Doar un pas a mai fost pana la inlocuirea cinei tihnite in familie cu imbucarea cu inghitituri mari si cuprinzatoare a hamburgerilor cu strat dublu de carne, a aripioarelor picante si a altor produse de tip fast-food. Pentru ca ""apasarile"" cotidiene
s-au inmultit si s-au intensificat, tot mai putini oameni ajung sa se bucure de o masa ca la mama acasa, iar in SUA totul s-a ridicat la rangul de fenomen.

INOVATIE. Mai nou, americanii s-au vazut fata in fata cu o dilema. Semipreparatele si fast-food-ul s-au dovedit dusmani de moarte ai sanatatii, dar cine mai are timp pentru prepararea unei mancari ""normale""? Raspunsul a venit din partea unor firme care au exploatat atat dorinta americanilor de a manca sanatos, cat si permanenta criza de timp a familiei ""made in USA"". Considerata geniala peste Ocean, ea ar putea da frisoane in Romania, pentru ca aduce tulburator de bine cu o inventie pe care regimul comunist o dorea pusa-n aplicare. Faceti cunostinta cu centrele de asamblare a mancarii!

SPECIALIST. Mike Bauerle, de la Supper Suppers, dand explicatii