Ai o masina veche cu care iti este rusine sa mai iesi pe strada? Toti prietenii iti rad in nas si refuza sa urce cu tine in automobil? Lasa-te pe mana lui X-zibit, iar la final vei exclama de incantare. Cam asa ar putea suna prezentare

Ai o masina veche cu care iti este rusine sa mai iesi pe strada? Toti prietenii iti rad in nas si refuza sa urce cu tine in automobil? Lasa-te pe mana lui X-zibit, iar la final vei exclama
de incantare.

Cam asa ar putea suna prezentarea emisiunii ""Pimp my Ride"" (""Aranjeaza-mi masina""), difuzata de MTV. X-zibit, la ora actuala, unul dintre cei mai in voga rapp-eri ai Statelor Unite, ia masina veche si da inapoi cea mai tare combinatie de culoare, putere, tehnologie audio si video - un automobil refacut in totalitate, de nerecunoscut.
IN GARAJ. Autoturisme vechi din anii a€™80 care arata ingrozitor ajung pe mana baietilor de la West Coast Custom (WCC) si sunt transformate radical. Vorbim de investitii importante: tapiterie de peste 3.000 $, jante din inox de 2.000 $, boxe care te fac sa vibrezi, si cu asta ai spus TOTUL. La final rezulta o super-masina in care s-au bagat sume exorbitante, prelucrata de cea mai tare echipa de profesionisti, care s-a ocupat sa iti aranjeze automobilul. Rezultatul: un bolid trasnet, care te lasa cu gura cascata.
PREMIERA. Prima editie a reality-show-ului a avut loc la 4 martie 2004, iar prima masina ""pimpa€™d"" a fost un Daihatsu Hi-Jet din 1988. Noua luni mai tarziu, WCC a fost amendat cu 16.000 de dolari de Administratia Nationala pentru Siguranta Traficului din Statele Unite. Motivul: mecanicii West Coast Custom au indepartat airbagurile unui automobil, iar in locul lor au instalat monitoare pentru DVD-player.
INTERNATIONAL. Starul rap X-zibit este cel care a declansat moda Pimp My Ride in Statele Unite. Este randul MTV International sa isi asigure un succes rasunator, anuntand cea mai trasnita combinatie posibila. Rapper-ul Fat Joe ii va sta alaturi lui ""King of Crunk"" - Lil Jon, in cadrul mult asteptatei lansari Pimp My Ride International din aceasta toamna.

ECHIPA.
Fat Joe va participa la transformarea unor ""tinichele"" in magneti de atras priviri


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.