Liderul miscarii mondiale de druma€™na€™bass, Concord Dawn, isi promoveaza viitorul album cu un turneu european, acestia urmand sa
mixeze si in Romania.

Turneul de promovare se desfasoara in America de Nord, Europa, Asia, Australia si Noua Zeelanda. Pentru romani, venirea celor de la Concord Down este un eveniment in cadrul caruia veti putea asculta DJ-seturi unice cuprinzand viitoarele lor hituri, piese clasice, dar si piese ale unor producatori din prima liga a druma€™na€™bass-ului.
LOCATII. Evenimentul se desfasoara in perioada
13 aprilie-15 aprilie in diferite locatii. Aseara, cei de la Concord au mixat in clubul bucurestean Gossip. Dar sirul petrecerilor continua. In data de 14 aprilie, neozeelandezii pleaca spre Iasi unde vor mixa in clubul Byblos. Ultima zi este una mai speciala, intrucat evenimentul se va petrece in Timisoara, in Club No Name, unde vor incinge platanele si invitati de marca ai duetului de ""druma€™"". Alaturi de Concord Dawn vor mai evolua pe scena si Alien Pimp & MC Coppa (RTR/ Assimilate - UK), Cypher, Rolli Breaker, Mishy&Meatworks, VRT, Synchronize, Techline. Insa timisorenii vor avea parte dea€¦ Impulse aka Sinthetix (Corrupt Souls - SUA), considerat a fi creator de istorie a genului neurofunk. Asadar, fani de druma€™na€™bass din toata tara, uniti-va!
ISTORIC. Totul a inceput cand Matt Harvey aka Matty C si Evan Short, numit si Kiljoy, s-au intalnit cand aveau numai 11 ani. Intr-o zi Matt si Matty si-au dat seama ca muzica este punctul lor comun si au pus bazele unei formatii, cantand piesele unor artisti precum Eric Clapton si Rolling Stones. Peste cativa ani, au descoperit muzica rave si de atunci s-au axat pe genul electronic. In scurt timp, acestia au fost considerati drept pionieri ai genului druma€™ na€™ bass, iar cand spuneai Noua Zeelanda te gandeai imediat la Concord Dawn. Piesele lor au fost preluate si mixate de artisti internationali precum: DJ Hype, Ed Rush sau Cause for Concern.

CINE N-ARE UN ALBUM, SA-SI CUMPERE!