Fotbalist
varsta: 34 de ani Si-a inceput cariera fotbalistica in 1988 la echipa Viitorul Bistrita. A debut in divizia A in anul 1990, la Gloria Bistrita, iar in 1993, la echipa nationala Viorel Moldovan este printre ultimii mohicani a
Fotbalist
varsta: 34 de ani Si-a inceput cariera fotbalistica in 1988 la echipa Viitorul Bistrita. A debut in divizia A in anul 1990, la Gloria Bistrita, iar in 1993, la echipa nationala Viorel Moldovan este printre ultimii mohicani ai generatiei de aur, care a adus glorie echipei nationale de fotbal. Dupa o cariera europeana s-a intors in Romania si cunoaste la Rapid o noua tinerete. A fost in meciul cu Dinamo omul-cheie, reusind o partida care l-a instalat definitiv in inimile putin statornicei galerii rapidiste. Moldovan este un exemplu pentru mai tinerii lui colegi de echipa si pentru multi care aspira la gloria sportiva. La cei 34 de ani, el reuseste sa gaseasca in continuare motivatie in sportul care l-a consacrat drept unul din marii fotbalisti ai Romaniei. Pentru exprimarea in cadrul echipei, unde se dovedeste un veritabil lider, cat si pentru contributia importanta in meciul cu Dinamo, care a relansat lupta pentru titlul de Campioana a Romaniei, Jurnalul National il declara pe Viorel Moldovan ""Omul zilei"".


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.