Conducerea Camerei Deputatilor a aprobat ieri lista lucrarilor de investitii pe 2006 - 178 de miliarde de lei. Deputatii vor cheltui nici mai mult nici mai putin de 167 de miliarde de lei pentru intretinerea si consolidarea cladirii Parlame

Conducerea Camerei Deputatilor a aprobat ieri lista lucrarilor de investitii pe 2006 - 178 de miliarde de lei.

Deputatii vor cheltui nici mai mult nici mai putin de 167 de miliarde de lei pentru intretinerea si consolidarea cladirii Parlamentului, pentru finalizarea lucrarilor de constructii, instalatii dotare, terase, luminatoare, pod tehnic, rampe pentru persoane cu handicap. Tot din aceasta suma, alesii isi vor pune la punct si sistemul informatic general, sistemul integrat de securitate-control antiefractie, refacerea platformelor de acces auto si pietonale si suplimentarea locurilor de parcare pentru toata zona de pe Calea 13 Septembrie.
SUBTERAN. In ciuda celor un miliard sase sute de milioane de lei alocati pentru finalizarea parcajului subteran, deputatii se plang ca nu sunt suficienti. Din aceasta suma, 1.550 de milioane de lei vechi vor fi folositi pentru lucrari de constructii, instalatii, dotare cu echipament tehnologic si inceperea lucrarilor la statia de spalare auto si 50 de milioane de lei pentru organizarea santierului, servicii de proiectare si asistenta tehnica. ""Nu sunt prevazute in acest moment alte investitii, precum masini noi, laptopuri sau alte bunuri de acest gen"", a precizat ironic secretarul Camerei, Victor Ponta.

TENIS LA MOSCOVA


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.