actor
varsta: 87 de ani Premiul Academiei Romane, 1997 Premiul Galei UNITER - Trofeul Dionysos, 1995-1996 Cetatean de onoare al municipiilor Bucuresti, Iasi si Bacau Membru de onoare al Academiei Romane din 2004 Actorul Radu Beligan
actor
varsta: 87 de ani Premiul Academiei Romane, 1997 Premiul Galei UNITER - Trofeul Dionysos, 1995-1996 Cetatean de onoare al municipiilor Bucuresti, Iasi si Bacau Membru de onoare al Academiei Romane din 2004 Actorul Radu Beligan va primi premiul de excelenta la Gala Comediei Romanesti. Ceremonia ce va pune punct celei de-a IV-a editii a ""FestCo"", festival organizat de Teatrul de Comedie, are loc dupa o saptamana de spectacole. Juriul festivalului a fost format din regizoarea Sanda Manu, criticii Ileana Lucaciu si Gabriela Hurezean, actorul Eusebiu Stefanescu si scenograful Constantin Ciubotariu. Premiul de excelenta acordat maestrului Radu Beligan incununeaza o activitate de aproape sapte decenii petrecute pe scena teatrului romanesc. Radu Beligan este cel care la 5 ianuarie 1961 inaugura, in calitate de director, Teatrul de Comedie. Pentru intreaga sa activitate dedicata teatrului si pentru fiecare spectacol cu care si-a incantat publicul, Jurnalul National il declara pe Radu Beligan ""Omul zilei"".


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.