""Daca as putea sa zbor""... a cantat Keo la pian, pe un acoperis, in timp ce ploaia si vantul i-au intrerupt de cateva ori filmarea. Si-a invins teama de inaltime doar ca sa-si faca un nou videoclip. Aceasta este cea de-a doua piesa extrasa de p
""Daca as putea sa zbor""... a cantat Keo la pian, pe un acoperis, in timp ce ploaia si vantul i-au intrerupt de cateva ori filmarea. Si-a invins teama de inaltime doar ca sa-si faca un nou videoclip.

Aceasta este cea de-a doua piesa extrasa de pe albumul de debut ""Fara aripi"" a lui Keo. Aripi, zbor si cadere. Cer si pamant, inger si demon sunt simbolurile care apar in povestea clipului. O parte dintre imagini au fost turnate intr-o statie de metrou, iar altele pe o cladire foarte inalta din Bucuresti. Dar surpriza cea mare se numeste Cosmina ""Pasarina"" (foto), care apare in rol de inger. O fi inghitit vreo bautura energizanta ca sa-i creasca aaaaripi? (Catalina Iancu)


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.