Fundasul dinamovist Cosmin Moti este pe punctul sa deschida sezonul vanzarilor de primavara ale gruparii din Soseaua Stefan cel Mare, acesta putand pleca de la Dinamo dupa numai un an in tricoul ""alb-rosu"". INTERES. Jucatorul este dorit de form
Fundasul dinamovist Cosmin Moti este pe punctul sa deschida sezonul vanzarilor de primavara ale gruparii din Soseaua Stefan cel Mare, acesta putand pleca de la Dinamo dupa numai un an in tricoul ""alb-rosu"".

INTERES. Jucatorul este dorit de formatia bulgara Levski Sofia, care l-a remarcat in noiembrie 2005, cu ocazia meciului direct cu Dinamo, din Cupa UEFA. Considerat unul dintre cei mai constanti fotbalisti ai lui Dinamo, Moti este evaluat la aproximativ un milion de dolari, desi presa bulgara afirma ca aducerea fotbalistului la Levski ar urma sa nu-i coste nimic pe conducatorii formatiei sofiote. International de tineret, Moti (21 de ani) a venit inaintea inceperii acestei editii de campionat de la ""U"" Craiova, in pachetul de jucatori achizitionat de Dinamo de la Dinel Staicu, contra unei sume totale de 2,5 milioane de dolari. (Dragos Stoica)


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.