Deci ma numesc intr-un fel, nu-mi dau numele pe post ca sa nu ma linseze mafia, si sunt casatorita de douazeci de ani cu barbata-miu, nici nu mai conteaza cum il cheama, va dati seama ca si pe el il cheama-ntr-un fel, ca si pe mine, ca si pe toata lu
Deci ma numesc intr-un fel, nu-mi dau numele pe post ca sa nu ma linseze mafia, si sunt casatorita de douazeci de ani cu barbata-miu, nici nu mai conteaza cum il cheama, va dati seama ca si pe el il cheama-ntr-un fel, ca si pe mine, ca si pe toata lumea, si totul era in regula, pana cand am aflat ca exista Ernest, si crezand eu, in intuitia mea feminina, ca barbata-miu are o aventura, eu fiind din Rosiorii de Vede, m-am dus frumos la Ernest si am asteptat in audienta, sperand ca echipa de detectivi particulari o sa ma ajute sa-mi confirm sau sa nu-mi confirm banuiala mea, care eu cred totusi ca e certitudine.
Hmmm... sunteti sigura ca doriti sa demaram investigatia? Da, sunt sigura. Sa inceapa urmarirea. Ora X. Aha! Subiectul nostru iese din scara blocului.
V-am zis eu! Si se indreapta spre masina. A-haaaa! Opreste la intersectie! Baa€™, sa moara Tzak si Pak, deci opreste la intersectie, ce ti-am zis eu? O ia la stanga! Deci, gata, deci asta e! Opreste intr-o benzinarie. Banuielile mele devin din ce in ce mai mult certitudini irefutabile. Alimenteaza. Ce face?!? Alimenteaza?!? Bai, deci, cand ti-am zis, n-ai vrut sa ma crezi! Alimenteaza, deci alimenteaza! Deci subiectul alimenteaza masina cu doi litri, subliniez, doi litri de benzina! Bai, deci... nu! Bai, deci subiectul nostru intra intr-un ma-gazin, de unde mai mult ca sigur, banuim noi, echipa de la ""Tradati in dragoste"", ca n-a intrat in magazin ca sa se spele pe dinti, ci ca sa cumpere, rectific, ca sa
a-chi-zi-ti-o-ne-ze ceva care este pus intr-o cutie. Deci o cutie, mamica, o cutie!
Bai, deci ce e in cutie? Eu vreau sa stiu ce e in cutie. Deci in cutie eu cred ca e o femeie dintr-aia care se umfla... da€™aia... cum ii zice... o femeie gonflabila... asa, zi sa-i zic, eu cand am zis ca are o aventura nu m-ai crezut, deci barbata-miu are o aventura cu o femeie gonflabila, aflata la loc sigur intr-o cutie achizitionata dintr-un magazin unde a oprit dupa ce a alimentat, mamica!
Ziua IV. Subiectul nostru se vede cu o zana. Aha! Aceasta zana este mai tanara decat subiectul nostru (si, implicit, decat dumneavoastra, fa!) cu multi ani, cu foarte multi ani... Eu nu stiu ce sa mai zic... Sa vezi ce-i fac eu lui! Stai numai sa vezi ce-i fac eu lui! Stai sa vezi ce violenta devin dupa ce, la inceput, m-am inmuiat ca un om de zapada in zona tropicala cand povesteam cum ne-am cunoscut noi intr-o discoteca, unde, evident, venisem ca sa dansez, sa ma simt bine cu fetele si... daa€™ stai, ca mi s-a urcat adrenalina la cap, ce faci, fa, aici, cu barbata-miu? Pai ma pup, ce sa fac... Fa! Stai putin, femeie, ca mi-a zis ca esti moarta! Ca sunt moarta?!? Unde ma vezi tu pe mine moarta, fa? Fa, ai vazut tu mort care sa miste? Zboing, una cu geanta-n cap! Uf, m-am usurat! M-am batut daa€™ merita. Trea€™ sa€™avem grija de sot.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.