Cosmin Olaroiu va asista sambata pe viu la meciul viitorilor adversari din Cupa UEFA contra lui Portsmouth. Radoi si Nesu vor fi apti la
meciul tur, in timp ce Iacob ar putea reprezenta surpriza mansei secunde.

Cu o zi inaintea partidei din Divizia A, cu Poli Iasi, Cosmin Olaroiu a parut mai preocupat de semifinala cu Middlesbrough.
PROGRAM. ""Este bine ca vom beneficia de o pauza ceva mai mare inainte de meciul cu Middlesbrough. Interesul fotbalului romanesc in acest moment este Steaua! Nimeni nu se astepta sa ajungem atat de departe in Cupa UEFA, de aceea programul a fost atat de incarcat. In 32 de zile am sustinut zece meciuri. Pe viitor trebuie sa gandim o strategie pentru a evita acest ritm infernal"", a declarat Oli. Daca la partida de azi, cu Poli Iasi, Radoi si Nesu nu se vor afla pe gazon, cei doi vor fi refacuti in totalitate la meciul tur contra britanicilor. Conform lui Olaroiu, o veste buna ar putea fi si revenirea atacantului Victoras Iacob, dar numai la meciul retur: ""Depinde numai de organismul lui"".
INDIFERENT. Legat de meciul de azi cu Poli Iasi, tehnicianul ""ros-albastrilor"" a afirmat: ""Ma astept sa avem un meci extrem de greu. Poli este o echipa bine organizata. Important este sa castigam acest joc si sa ramanem astfel in lupta pentru titlu. Jocul rezultatelor ne intereseaza mai putin, noi trebuie sa invingem mereu. Asa ca nu ma preocupa nici rezultatul partidei dintre Rapid si Dinamo. In ceea ce priveste egalul cu Dinamo pot spune ca acest rezultat ne avantajeaza intr-o oarecare masura, dar, daca ne uitam pe programul nostru comparativ cu al lor, nu cred ca mai este un mare avantaj"".

MCCLAREN, LA ANGLIA