Reprezentanta nationala de folk va juca ""meciul secolului"" la 20 aprilie, la Sala Palatului, incepand cu ora 19:30. Va intrebati, probabil, de unde pana unde o nationala de folk? Ce, doar fotbalistii se lupta pentru un titlu? De ce nu
Reprezentanta nationala de folk va juca ""meciul secolului"" la 20 aprilie, la Sala Palatului, incepand cu ora 19:30.


Va intrebati, probabil, de unde pana unde o nationala de folk? Ce, doar fotbalistii se lupta pentru un titlu? De ce nu si folkistii? Gala Folk ""Om Bun"" aduna 11 coechipieri pentru marea ""confruntare"" de pe scena Salii Palatului. Meciul dureaza aproape patru ore, fara pauza. Biletele costa intre 200.000 de lei si 400.000 de lei vechi.
AVEM VALOARE! Dar iata cine sunt folkistii de pe ""teren"", in ordinea numerelor de pe tricou: Ada Milea, Doru Stanculescu, Ducu Bertzi, Florian Pittis, Mircea Baniciu, Mircea Vintila, Nicu Alifantis, Pavel Stratan, Tatiana Stepa, Vasile Seicaru, Victor Socaciu (foto). Am putea spune - daca tot ne-am lansat in comparatii - ca Victor Socaciu este un fel de Dorinel Munteanu (jucator-antrenor CFR Cluj). Cu alte cuvinte, ""omul bun"" este si antrenorul ""echipei"" de folkisti, dar si jucator la meciul de la 20 aprilie. Atentie, nu la cel de pe Stadionul ""Lia Manoliu"" (unde Steaua se intalneste cu Middlesbrough), ci la cel de la Sala Palatului. Asadar, daca sunteti suporterii folkului, veniti la marea confruntare Gala ""Om Bun"".


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.