Derby-ul din Giulesti va stabili in aceasta seara echipa care va continua, cu sanse reale, cursa pentru titlu. Partida va incepe la ora 21:45 si va fi transmisa in direct de TVR 1. Aflata momentan la 9 puncte in spatele liderului Dinamo, trup

Derby-ul din Giulesti va stabili in aceasta seara echipa care va continua, cu sanse reale, cursa pentru titlu.
Partida va incepe la ora 21:45 si va fi transmisa in direct de TVR 1.

Aflata momentan la 9 puncte in spatele liderului Dinamo, trupa lui Razvan Lucescu nu are decat varianta victoriei pentru a ramane in carti pentru castigarea campionatului. De partea cealalta, in Stefan cel Mare, situatia e la fel de incordata. Din cate se pare, in cazul unui esec in aceasta seara, antrenorul Florin Marin este decis sa demisioneze.
AMBITIE. In ciuda remizei de la Targu-Jiu, rapidistii sunt in continuare increzatori in privinta posibilitatilor de a castiga titlul. ""In primul rand, e obligatoriu s-o batem pe Dinamo si apoi pe Steaua. Am invins Timisoara si Nationalul, daca obtinem victorii pe linie cu toate echipele puternice, e bine. Titul se joaca in aceste meciuri directe"", a declarat Daniel Pancu inaintea confruntarii din aceasta seara.
AMENINTARE. Conform unor surse, tehnicianul ""cainilor"" le-ar fi spus colaboratorilor urmatoarele: ""Daca voi fi umilit de Rapid, imi voi da demisia!"". La conferinta de presa sustinuta ieri, Florin Marin a declarat: ""Jocul cu Rapid e unul special, pentru ca are o miza deose-bita si poate decide campionatul"".

CU MINCA


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.