Dupa ce saptamani in sir dihonia a stapanit PSD, iata ca a venit acum randul Aliantei, cand DA, cand BA, cand PA, sa fie macinata de tot felul de scandaluri. Numai ca, in timp ce la PSD treaba a fost serioasa, au avut loc exorcizari, s-a dat cu tamai
Dupa ce saptamani in sir dihonia a stapanit PSD, iata ca a venit acum randul Aliantei, cand DA, cand BA, cand PA, sa fie macinata de tot felul de scandaluri. Numai ca, in timp ce la PSD treaba a fost serioasa, au avut loc exorcizari, s-a dat cu tamaie, ""s-a dat"" in stamba de Geoana s.a.m.d, in Alianta totul pare un fel de baza dintr-o clasa primara. Bunaoara, domnul Bijboaca, sotul sotiei cu acelasi nume, aflat intamplator pe la Aparare, tam-nesam s-a trezit din somnul cel de poante si a atacat PD-ul. Asta dupa ce saptamana trecuta Traian Basescu ii facuse praf pe liberali, in frunte cu seful lor, Calin Popescu Tariceanu.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.